Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

 
 
Industriens Branchearbejdsmiljøråd
 
 

Industriens Branchearbejdsmiljøråd er sammensat af repræsentanter for arbejdsmarkedets parter inden for industrien. Rådets dækningsområde omfatter cirka 450.000 beskæftigede.
 
Rådet opgaver er at bidrage til forbedret arbejdsmiljøforhold på industrielle virksomheder. Det sker gennem udvikling af diverse redskaber med forslag/anvisninger til løsning og eller afhjælpning af arbejdsmiljømæssige udfordringer. Det kan være branchevejledninger, idékataloger, pjecer, kampagneoplæg og andet inspirationsmateriale, som kan understøtte dens enkelte virksomheds arbejdsmiljøorganisations bestræbelser på at få fokus på arbejdsmiljø og løfte arbejdsmiljøindsatsens betydning i den enkelte medarbejders bevidsthed.
Materialerne er udtryk for parternes stillingstagen til, hvad der er muligt at gennemføre til gavn for arbejdsmiljøet i forhold til såvel den enkelte person som til virksomheden. Materialerne kan derfor betragtes indikatorer for det niveau virksomheders arbejdsmiljøstandard som minimum bør befinde sig på.
 
 
Læs mere og find materialer til download på www.i-bar.dk   

 

Et løft til arbejdsmiljøet

Få et gratis besøg af to arbejdsmiljøkonsulenter fra Dansk Industri og CO-industri og få vejledning og inspiration til jeres arbejde med arbejdsmiljøet.

Læs mere i pjecen Et løft til arbejdsmiljøet