Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Logo til hjemmeside.jpg
 

Samarbejdsprisen er CO-industris hyldest til det gode samarbejde mellem medarbejdere og ledelse. Vi ser det hver dag, men én gang om året finder vi frem til det absoult bedste samarbejde og tildeler virksomheden CO-industris Samarbejdspris. 

 

Samarbejdsprisen går til en virksomhed, hvor medarbejderne og ledelsen i samarbejdsudvalget finder løsninger på virksomhedens udfordringer og skaber vækst og trivsel.

 

Det er dig som tillidsrepræsentant, der kan nominere din arbejdsplads til samarbejdsprisen. Når du sender din nominerging deltager du også i lodtræningen om 5 gange 5 kilo bolcher til din arbejdsplads.

 

Virksomheden vil blive vurderet ud fra følgende kriterier – I behøver ikke at kunne opfylde dem alle:

 

Velfungerende samarbejdsudvalg: Et velfungerende samarbejdsudvalg oplever, at det bliver informeret og hørt. Samarbejdsudvalget deltager aktivt i virksomhedens beslutninger om større eller mindre omstruktureringer, og samarbejdsudvalget er med til at forbedre virksomheden både socialt og produktionsmæssigt.

 

Ekstraordinær god indsats i samarbejdsudvalget: Samarbejdsudvalget har været med til at skabe nye arbejdspladser. Udvalget har bidraget i at øge virksomhedens produktivitet, og ledelse og medarbejdere har håndteret "kriser" i et godt samarbejde.


 

Fokus på uddannelse: Samarbejdsudvalget er med til at sikre, at medarbejderne har nem adgang til efteruddannelse, og der er en god dialog om, hvilke kompetencer, som virksomheden har brug for nu og i fremtiden.

 

Psykisk arbejdsmiljø: Samarbejdsudvalget har fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Der er udarbejdet handleplaner, og de er ført ud i livet. Samarbejdsudvalget har udarbejdet NFA-trivselsundersøgelser.

 

Årligt emne: Virksomheden har særligt fokus på et emne, der er oppe i tiden. Det kan for eksempel i 2018 være ekstra fokus på at oprette ekstra praktikpladser for at sikre faglært arbejdskraft i fremtiden.

 

 vindere 2016 1.jpg
Nominér din arbejdsplads

Send en SMS til 1940 og skriv SAMPRIS + virksomhedens navn + dit navn.

Så hører du nærmere fra os.

 

Du kan også udfylde nomineringsskemaet, og sende det til dk@co-industri.dk

 

Så deltager din arbejdsplads i opløbet om:

 

CO-industris Samarbejdspris, der består af statuetten "Balance" og et diplom.

 

5.000 kr. til tillidsrepræsentanterne til fejring af prisen sammen med medlemmer af CO-industris medlemsforbund.

 

Alle indsendte nomineringer deltager i lodtræningen om 5 gange 5 kilo bolcher til arbejdspladsen.

 

Sidste frist for nominering er 30. juni 2018.