Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg
  • Overenskomst
  • Samarbejde
  • Arbejdsmiljø
  • Tillidsvalgte
  • CO-Magasinet

Robotter, digitalisering, velfærdsteknologi

AALBORG: BFA Industri sætter robotter, digitalisering, velfærdsteknologi på dagsordenen på en dialogkonference om fremtidens arbejdsmiljø.

De nye teknologier som fx robotter i industrien påvirker den måde, vi arbejder på og den måde, vi organiserer os på. Det gælder også softwarerobotter og digitalisering på kontorarbejdspladser samt velfærdsteknologier i social- og sundhedssektoren.

BFA Industri sætter robotter, digitalisering og velfærdsteknologi på dagsordenen på en dialogkonference om fremtidens arbejdsmiljø. Konferencen holdes tre forskellige steder i landet.

Som deltager, bliver du inddraget i diskussioner og dilemmaer om, hvordan du bedst kan forberede dig på de nye teknologier, de udfordringer, der kan komme, og udnytte de potentialer, der er til at nedbringe belastninger og skabe et udviklende arbejde.

Desuden vil der være fokus på, hvordan vi på arbejdspladsen bedst samarbejder om at implementere nye teknologier, så robotten bliver en aflastning, og teknologien bliver en håndsrækning til at lykkes bedre med opgaven.

Målgruppen for dialogkonferencerne er især ledere og medarbejderrepræsentanter i arbejdsmiljø-, samarbejds- og MED-udvalg, men andre interesserede er også velkomne. Vi opfordrer til, at I deltager fra både leder- og medarbejderside fra jeres arbejdsplads, så I kan fortsætte drøftelser hjemme.

Bag arrangementerne står BFA Industri sammen med BFA Velfærd og Offentlig administration og Arbejdsmiljørådet.

Se invitationen her

09
september 2019 12:30 - 15:30
Tilmeldingsfrist: 26. august 2019
Comwell Hvidehus
Vesterbro 2
9000 Aalborg
Tilmeld dig her

Det er gratis at deltage, men vi opkræver et gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud. Der er 100 pladser til hver konference.