Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Robotter, digitalisering, velfærdsteknologi

KØBENHAVN: BFA Industri sætter robotter, digitalisering, velfærdsteknologi på dagsordenen på en dialogkonference om fremtidens arbejdsmiljø.

Vi er i Danmark gode til at tage nye teknologier til os. Det kan være robotter i industrien, softwarerobotter og digitalisering på kontorarbejdspladser og velfærdsteknologier i social- og sundhedssektoren. De nye teknologier påvirker den måde, vi arbejder på og den måde, vi organiserer os på.

Derfor indbyder vi igen til dialogkonference om fremtidens arbejdsmiljø. Som deltager, bliver du inddraget i diskussioner og dilemmaer om, hvordan du bedst kan forberede dig på de nye teknologier, de udfordringer, der kan komme, og udnytte de potentialer, der er til at nedbringe belastninger og skabe et udviklende arbejde.

Desuden vil der være fokus på, hvordan vi på arbejdspladsen bedst samarbejder om at implementere nye teknologier, så robotten bliver en aflastning, og teknologien bliver en håndsrækning til at lykkes bedre med opgaven. Målgruppen for dialogkonferencerne er især ledere og medarbejderrepræsentanter i arbejdsmiljø-, samarbejds- og MED-udvalg, men andre interesserede er også velkomne. Vi opfordrer til, at I deltager fra både leder- og medarbejderside fra jeres arbejdsplads, så I kan fortsætte drøftelser hjemme.

Bag arrangementerne står BFA Velfærd og Offentlig administration, BFA Industri og Arbejdsmiljørådet.

Se programmet her

30
april 2020 13:00 - 16:00
Tilmeldingsfrist: 22. april 2020
Ledernes MødeCenter
Prags Boulevard 45
2300 København S
Tilmeld dig her

Det er gratis at deltage, men vi opkræver et gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud. Der er 100 pladser til hver konference. Der er 80 pladser efter først-til-mølle princippet.