Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Samarbejdskursus for tillidsrepræsentanter

KOLDING: Kurset er for nyvalgte tillidsrepræsentanter. Formålet er at forbedre samarbejdet på virksomhederne og ruste tillidsrepræsentanterne til bedre at kunne medvirke i en dialog med ledelsen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på tr-kursus@co-industri.dk eller på telefon 3363 8018

Kurset er for nyvalgte tillidsrepræsentanter, der har ret til at tilmelde sig op til 24 måneder efter valget. Kurset er et tiltag for at forbedre samarbejdet på virksomhederne og ruste tillidsrepræsentanterne til bedre at kunne medvirke om dialogen i virksomheden nu og i fremtiden.


Kurset blev aftalt ved overenskomstforhandlingerne i 2007, og det er finansieret af TekSam. Kurset er ikke en del af forbundenes TR uddannelse, og kursusindholdet indgår heller ikke i de almindelige TR kurser. Kurset er gratis og virksomheden betaler løn og transport.


Arbejdsformen veksler mellem oplæg fra undervisere og dine egne konkrete erfaringer. Gennem diskussioner og cases bliver du klædt på til at indgå i samarbejdet på virksomheden, såvel det daglige samarbejde som det i samarbejdsudvalget.


Du vil også høre mere om, hvordan du og din virksomhed kan trække på samarbejdskonsulenterne fra TekSam.


Underviserne er konsulenter fra TekSam, samt eksterne undervisere med speciale i produktions-, regnskabs- og forretningsforståelse.


Læs mere på TekSams hjemmeside

VIL DU VIDE MERE?

06 - 07
november 2023 9:00 - 16:00
Tilmeldingsfrist: 23. oktober 2023
Scandic Kolding
Kokholm 2
6000 Kolding
Tilmeld dig her

Kurset varer 2 x 2 dage: 6.-7. november + 11.-12. december 2023.