Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Temadag om bæredygtighed og grøn omstilling

TekSam afholder i samarbejde med Berggreen Menneske & Processer (BMP)
temadag om bæredygtighed og grøn omstilling

På temadagen sætter TekSam særlig fokus på samarbejdsudvalgets rolle og potentialer i relation til at arbejde med grøn omstilling i virksomheden. Vi ser nærmere på de forskellige incitamenter til at fremme grøn omstilling, herunder lovgivning, etik, økonomi, omdømme og markedsposition. Vi ser også på grøn omstilling som en forandringsproces, hvor samarbejdsudvalget kan spille en vigtig rolle i forbindelse med medarbejderinvolvering og realisering af mål for omstillingen.

Arbejdspladsen har brug for samarbejde om grøn omstilling – et samarbejde, der bidrager til, at virksomhedens strategi og ambitioner lykkes gennem dialog og inddragelse af samarbejdsudvalget og medarbejderne.

Invitation

Se invitationen her

Temadag om bæredygtighed og grøn omstilling

Deltagerne vil med dagens program få indsigt i muligheder og udfordringer ved grøn omstilling gennem oplæg af Michael Berggreen fra BMP, Jan Lorentzen og Dennis Jensen fra TekSam og med virksomheds case fra Alfa Laval A/S ved adm. direktør Per Lund Hansen og fællestillidsmand John Pedersen og tillidsrepræsentant Angela Arndt Jensen, ligesom der er mulighed for gennem gruppedrøftelser at få talt om det hørte i forhold til egen virkelighed.

Arrangement er for virksomheder, der er medlem af DI, omfattet af Industriens Overenskomster. En forudsætning for deltagelse er desuden, at der tilmeldes mindst en repræsentant for både ledelses- og medarbejdersiden. Der er begrænset antal plader, hvorfor princippet først til mølle anvendes.

 

Program

Besøg i Alfa Lavals innovation house / velkomst ved Per Lund Hansen

Sandwich

Incitamenter til bæredygtighed og grøn omstilling

Alfa Laval Søborg – Bæredygtighed og grøn omstilling

Forandringsledelse i grønt perspektiv

Grøn omstilling i samarbejdsperspektiv

Gruppedrøftelse om egne muligheder og udfordringer

Opsamling på gruppedrøftelse og dagens oplæg

Ydelser til samarbejdsudvalg

Evaluering og afslutning

22
august 2022 11:30 - 16:00
Tilmeldingsfrist: 15. august 2022
Alfa Laval Copenhagen A/S
Maskinvej 5
2860 Søborg
Tilmeld dig her