Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Temadag om diversitet på arbejdspladsen

SILKEBORG: TekSam holder i samarbejde med Signe Ørom fra Connecting Cultures temadag om diversitet på arbejdspladsen. Der dykkes blandt andet ned i emnerne kulturel diversitet og kønsdiversitet. Holdes også i Aalborg den 8. juni og København den 13. juni.

​Dagen bliver interaktiv, og der veksles mellem oplæg, dialog, øvelser og gruppearbejde. Deltagerne bliver introduceret til inklusionsværktøjer og -øvelser, og målet er, at deltagerne går hjem med konkrete ideer og inspiration til at formulere og understøtte virksomhedens D&I-politikker.

I workshops og dialoger vil du få indblik i faldgruber, gevinster og ikke mindst værktøj til, hvordan samarbejdsudvalget hos jer kan arbejde videre med diversiteten på jeres arbejdsplads.

Invitation og program temadag om diversitet

Her kan du læse hele invitationen og programmet for de tre temadage om diversitet i juni 2022.

Samarbejde i mangfoldige teams afslører forskelle i forventninger, arbejdsmetoder, tænkemåder med mere, hvilket kan komplicere samarbejdet og udfordre trivslen. Men at arbejde i mangfoldige teams har også et stort potentiale.

Undersøgelser viser, at mangfoldige teams har potentialet til at præstere og innovere omkring 30 procent bedre end ikke-mangfoldige teams. Diversitet kan med andre ord både være en hindring og en katalysator for konkurrencekraft og medarbejdertrivsel.

Vil I drage fordel af teamets eller organisationens kognitive diversitet og høste DIVERSITETSBONUSSEN, kræver det imidlertid mere end blot at samle en divers gruppe. Det er afgørende, at både ledere og medarbejdere gør en indsats, og at der udvikles et inkluderende mindset og kultur.

På vores workshop leverer vi ny, evidensbaseret viden om, hvordan diversitetsfaktorer såsom kulturel baggrund, køn, alder m.fl. kan påvirke hvert teammedlems præferencer. Du får værktøjer til at udvikle strategier og håndtere forskellene på en inkluderende måde, så det dermed tilføjer værdi til hele teamet/organisationen og skaber trivsel i organisationen.

09
juni 2022 12:00 - 16:00
Tilmeldingsfrist: 2. juni 2022
Langsøhus
Vestre Ringvej 51
8600 Silkeborg
Tilmeld dig her

Arrangement er for virksomheder, der er medlem af DI, omfattet af industriens overenskomster. En forudsætning for deltagelse er desuden, at der tilmeldes mindst en repræsentant for både ledelses- og medarbejdersiden. Der er begrænset antal plader, hvorfor princippet først til mølle anvendes.