Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

Book arbejdsmiljøkonsulenter

Vil I have gode råd og inspiration til at forbedre jeres arbejdsmiljøarbejde, så kan I få gratis hjælp af to arbejdsmiljøkonsulenter.

At sikre et godt arbejdsmiljø er en løbende proces. Der kommer ny viden, ny lovgivning og nye måder at gøre tingene på. Derfor kan I på jeres virksomhed måske også få brug for at få gode råd og inspiration til at bringe jeres arbejdsmiljø til det næste niveau.

Det kan I få hjælp til af to arbejdsmiljøkonsulenter, som kommer fra henholdsvis Dansk Industri og CO-industri. Fordelene ved denne ordning er, at man kigger på arbejdsmiljøet fra både en arbejdsgiver- og en lønmodtagervinkel – og at det er gratis at benytte konsulentordningen.

- Når vi kommer både fra lønmodtager- og arbejdsgiverside, er det for at understrege, at et godt arbejdsmiljø er et fælles anliggende, og at man finder de bedste løsninger i fællesskab. Det hjælper den enkelte medarbejder til et sundt og sikkert arbejdsmiljø, men det gavner samtidig produktivitet og kvalitet og dermed i sidste ende bundlinjen, siger områdeleder for arbejdsmiljø i CO-industri Michael Jørgensen.

Vil du vide mere, så kontakt:

Michael Jørgensen

Michael Jørgensen

mj@co-industri.dk

Når de to arbejdsmiljøkonsulenter kommer på besøg, vil I sammen gennemgå de væsentlige dele af jeres virksomheds arbejdsmiljøindsats. I vil tale om, hvordan jeres arbejdsmiljøorganisation kan få bedre arbejdsmiljø ud af jeres arbejde, og I vil få udleveret materialer, som I fremover kan bruge til at styrke jeres arbejdsmiljøarbejde.

- Vi tager altid udgangspunkt i jeres egen virksomhed, og de opgaver, som I gerne vil have fokus på. Det gør, at I får nogle tilpassede værktøjer og viden, som I kan arbejde videre med, siger Michael Jørgensen.

Jeres ønsker kunne for eksempel være:

  • At bruge arbejdspladsvurderingen (APV) i det daglige arbejdsmiljøarbejde
  • Systematisk gennemførelse af APV-handlingsplanen
  • Prioritering af arbejdsmiljøindsatsen
  • Effektivt dagligt samarbejde i arbejdsmiljøgrupperne
  • Større kompetence og viden i arbejdsmiljøorganisationen
  • Skabe værdi af den årlige arbejdsmiljødrøftelse
  • Bedre kommunikation ud i virksomheden

Det eneste krav, der er til at få besøg af arbejdsmiljøkonsulenterne, er, at ledelse og medarbejdere er enige om at søge vejledning og inspiration.

VIL DU VIDE MERE?