Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

CO-industri søger en kontorassistent

Vil du være med på holdet i en af Danmarks vigtigste faglige organisationer, og synes du, det vil være interessant at arbejde med blandt andet faglig sagsbehandling? Så kan det være dig, vi har brug for til et interessant job med gode udviklingsmuligheder.

Vil du være med på holdet i en af Danmarks vigtigste faglige organisationer, og synes du, det vil være interessant at arbejde med blandt andet faglig sagsbehandling? Så kan det være dig, vi har brug for til et interessant job med gode udviklingsmuligheder.

Vi søger en kollega til vores fagretlige område. Vi søger dig, som bliver motiveret af et arbejde, hvor du er med til at sikre grundlaget for gode løn- og arbejdsvilkår for de ansatte på danske industrivirksomheder.

Dine primære opgaver er – i tæt samarbejde med vores faglige sekretærer – at understøtte vores sagsbehandling særligt i forbindelse med fagretlige sager. Du bliver et omdrejningspunkt, der skal samle trådene i forberedelse og styring af sager samt planlægning og forberedelse af møder. Desuden kommer du til at arbejde tæt sammen med vores mange samarbejdspartnere, hvor den skriftlige kommunikation er vigtig.

 

OM DIG

Du har en administrativ uddannelse, gerne suppleret med relevant efter- og videreuddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, og det er et ekstra plus, hvis du har baggrund i fagbevægelsen.

Det er forudsætning for jobbet, at du har gode it-kompetencer herunder i Office 365 og let kan tilegne dig nye for eksempel i forhold til vores sagshåndteringssystem.

Det er vigtigt, at du er systematisk, grundig og struktureret i dit arbejde, da vi skal overholde en række formalia i vores sagsbehandling. Du kan arbejde selvstændigt, men indgår også positivt i et team.

I CO-industri er det afgørende for os, at opgaverne bliver løst til tiden og med største tilfredshed. Det tager vi fælles ansvar for, og derfor er initiativ, gode samarbejdsevner og godt humør vigtige egenskaber. Vi værdsætter også rummelighed, og at du er fleksibel.

 

OM OS

CO-industri er en af Danmarks stærkeste faglige organisationer. Vi er et sekretariat med 34 dygtige og engagerede medarbejdere, der sætter godt humør, arbejdsmoral og fleksibilitet i højsædet. Vi har til huse i et lyst og moderne kontormiljø, som vi deler med andre organisationer.

Vi tilbyder gode løn- og arbejdsvilkår, fleksibel arbejdstid, gode udviklings- og uddannelsesmuligheder samt aktive personaleforeninger og en god kantineordning.

Lønnen er ifølge overenskomsten mellem CO-industri og HK.

Forventet tiltræden senest 1. maj 2021 og gerne før.

Yderligere spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til souschef Jan Kristensen Schmidt, tlf. 3363 8019.

Din ansøgning med CV, referencer og relevante uddannelsesbeviser bedes sendt på e-mail til: co@co-industri.dk. Skriv ”Kontorassistent” i emnefeltet. Vi anbefaler, at du ikke sender følsomme personoplysninger som fx de sidste 4 cifre i dit cpr-nummer. Ansøgningsfrist er den 5. marts 2021.

 

CO-industri er en sammenslutning af ni fagforbund for 230.000 timelønnede samt administrative og tekniske funktionærer i danske industrivirksomheder. På vegne af vores medlemsorganisationer forhandler vi industriens overenskomster. Vi løser faglige sager, og vi rådgiver om blandt andet løn, uddannelse, samarbejde, bestyrelsesarbejde samt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Læs mere på co-industri.dk.
 

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.