Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Håndtering af emballerede varer i fødevareindustrien

Vejledningen omhandler forhold om og måder til nedbringelse af håndledsbelastninger ved håndtering af varer.

En række tekniske  hjælpemidler, der understøtter indsatsen for at nedbringe belastninger, præsenteres også i vejledningen.

Også emballageformers indflydelse på belastninger beskrives.

Virksomheder uden for fødevareindustrien vil også kunne drage nytte af vejledningen.

Pjece nr.: 2014-078

Udgivelsesdato: 25-11-2014

Bestil og få sendt med posten

Relaterede pjecer
Service af bilen ude hos kunden

Pjece nr.: 2022-014

Udgivelsesdato: 4-2-2022

Læs mere og bestil
Materialeoversigt 2022

Pjece nr.: 2022-012

Udgivelsesdato: 28-1-2022

Læs mere og bestil
Psykisk beredskabsplan

Pjece nr.: 2022-002

Udgivelsesdato: 28-1-2022

Læs mere og bestil