Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Håndtering af emballerede varer i fødevareindustrien

Vejledningen omhandler forhold om og måder til nedbringelse af håndledsbelastninger ved håndtering af varer.

En række tekniske  hjælpemidler, der understøtter indsatsen for at nedbringe belastninger, præsenteres også i vejledningen.

Også emballageformers indflydelse på belastninger beskrives.

Virksomheder uden for fødevareindustrien vil også kunne drage nytte af vejledningen.

Pjece nr.: 2014-078

Udgivelsesdato: 25-11-2014

Bestil og få sendt med posten

Relaterede pjecer
Arbejde med dæk og fælge

Pjece nr.: 2020-005

Udgivelsesdato: 29-5-2020

Læs mere og bestil
Bremseprøvestande

Pjece nr.: 2020-007

Udgivelsesdato: 20-4-2020

Læs mere og bestil
Revisionsgrave

Pjece nr.: 2020-006

Udgivelsesdato: 20-4-2020

Læs mere og bestil
Lovpligtige uddannelser

Pjece nr.: 2020-002

Udgivelsesdato: 14-2-2020

Læs mere og bestil