Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Håndtering af emballerede varer i fødevareindustrien

Vejledningen omhandler forhold om og måder til nedbringelse af håndledsbelastninger ved håndtering af varer.

En række tekniske  hjælpemidler, der understøtter indsatsen for at nedbringe belastninger, præsenteres også i vejledningen.

Også emballageformers indflydelse på belastninger beskrives.

Virksomheder uden for fødevareindustrien vil også kunne drage nytte af vejledningen.

Pjece nr.: 2014-078

Udgivelsesdato: 25-11-2014

Bestil og få sendt med posten

Relaterede pjecer
Eksem og hudallergi

Pjece nr.: 2023-005

Udgivelsesdato: 19-1-2023

Læs mere og bestil
Fotosafari

Pjece nr.: 2022-071

Udgivelsesdato: 2-1-2023

Læs mere og bestil
Seniorers trivsel

Pjece nr.: 2022-075

Udgivelsesdato: 19-12-2022

Læs mere og bestil
Seniorpraksis i industrien

Pjece nr.: 2022-076

Udgivelsesdato: 19-12-2022

Læs mere og bestil