Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Håndtering af emballerede varer i fødevareindustrien

Vejledningen omhandler forhold om og måder til nedbringelse af håndledsbelastninger ved håndtering af varer.

En række tekniske  hjælpemidler, der understøtter indsatsen for at nedbringe belastninger, præsenteres også i vejledningen.

Også emballageformers indflydelse på belastninger beskrives.

Virksomheder uden for fødevareindustrien vil også kunne drage nytte af vejledningen.

Pjece nr.: 2014-078

Udgivelsesdato: 25-11-2014

Bestil og få sendt med posten

Relaterede pjecer
Undervisningspligtige unge

Pjece nr.: 2023-007

Udgivelsesdato: 12-5-2023

Læs mere og bestil
KPI'er i arbejdsmiljøet

Pjece nr.: 2023-008

Udgivelsesdato: 1-3-2023

Læs mere og bestil
Materialeoversigt 2023

Pjece nr.: 2023-016

Udgivelsesdato: 17-2-2023

Læs mere og bestil
Eksem og hudallergi

Pjece nr.: 2023-005

Udgivelsesdato: 19-1-2023

Læs mere og bestil