Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Håndtering af emballerede varer i fødevareindustrien

Vejledningen omhandler forhold om og måder til nedbringelse af håndledsbelastninger ved håndtering af varer.

En række tekniske  hjælpemidler, der understøtter indsatsen for at nedbringe belastninger, præsenteres også i vejledningen.

Også emballageformers indflydelse på belastninger beskrives.

Virksomheder uden for fødevareindustrien vil også kunne drage nytte af vejledningen.

Pjece nr.: 2014-078

Udgivelsesdato: 25-11-2014

Bestil og få sendt med posten

Relaterede pjecer
Hånd-arm vibrationer

Pjece nr.: 2021-008

Udgivelsesdato: 9-2-2021

Læs mere og bestil
Kemisk risikovurdering

Pjece nr.: 2021-005

Udgivelsesdato: 9-2-2021

Læs mere og bestil
Støj – Kom godt i gang

Pjece nr.: 2021-003

Udgivelsesdato: 9-2-2021

Læs mere og bestil