Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Bestyrelseskonference

HELSINGØR: Konventum holder jubilæumskonference for medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer i A/S- og Aps-bestyrelser. Temaet er "Risikostyring i en usikker tid".

I år er det 50 år siden, at man indførte ordningen med medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer i Danmark. I den anledning arrangerer Konventum en tre dages jubilæumskonference for medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer i A/S- og Aps-bestyrelserne 13. - 15. november 2024 på  Konventum i Helsingør.

Vi lever i øjeblikket i en verden med en stigende politisk usikkerhed. Krige, klimakrise og konflikter kan i alvorlig grad ændre virksomhedernes rammebetingelser. 

Bestyrelseskonference 2024

Bestyrelseskonferencen 2024 har temaet "Risikostyring i en usikker verden"

Den globale usikkerhed stiller også nye krav til virksomhedernes bestyrelser, som skal træffe strategiske beslutninger, der ofte involverer svære dilemmaer mellem samfundshensyn og økonomi. Samtidig er beslutnings-horisonten i bestyrelseslokalet nogle gange blevet kortere, hvor en krisesituation hurtigt kan eskalere. Hvordan navigerer bestyrelserne i en tid  med krige, klimaforandringer, kriser og konflikter? 

Hvilken rolle spiller de medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer i en usikker politisk verdenssituation? Er der behov for at lægge nye strategier for at sikre med arbejdervalgtes position og betydning i fremtiden? Hvordan kan vi arbejde for, at ordningen med medarbejdervalgte i bestyrelserne styrkes og lever også i de næste 50 år? 

13 - 15
november 2024 12:00 - 13:00
Tilmeldingsfrist: 13. oktober 2024
Konventum
Erling Jensens Vej 1
3000 Helsingør
Læs mere her