Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

CO-industri søger en kontorassistent

Vil du være med på holdet i en af Danmarks vigtigste faglige organisationer, hvor vi arbejder for at sikre 230.000 lønmodtagere i industrien en god arbejdsdag? Så kan det være dig, vi har brug for til et interessant job som kontorassistent med gode udviklingsmuligheder.

I CO-industri er vi med til at sikre gode løn- og arbejdsvilkår for 230.000 lønmodtagere i danske industrivirksomheder. Grundlaget er vores overenskomster. Vi hjælper i faglige sager, og vi har konsulenter, der tager ud og vejleder om løn, samarbejde, uddannelse samt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Desuden planlægger vi kurser, konferencer og fyraftensmøder.

Vi søger en kollega til vores administrative team. Dine opgaver bliver at understøtte vores sagsbehandling i tæt samarbejde med vores faglige sekretærer, advokater og konsulenter. Du bliver et omdrejningspunkt, der skal samle trådene i forberedelse og styring af sager, planlægning og forberedelse af møder samt kursus- og mødeaktivitet. Ofte foregår det desuden i tæt samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere.

Arbejdet er en god blanding af selvstændige opgaver og teamwork, hvor du i samarbejde med erfarne og hjælpsomme kolleger får opgaverne i mål. Vi har fokus på at løse vores opgaver effektivt og i et godt kollegaskab. Derfor lægger vi stor vægt på efteruddannelse samt personlig og faglig kompetenceudvikling. 

 

OM DIG

Du har en administrativ uddannelse, gerne suppleret med relevant efter- og videreuddannelse.

Det er en forudsætning for jobbet, at du har gode it-kompetencer, herunder i Office 365, og let kan tilegne dig nye for eksempel i forhold til vores sagshåndteringssystem.

Vi lægger vægt på, at du er systematisk, grundig og struktureret i dit arbejde, da vi skal overholde en række formalia i vores sagsbehandling. Du kan arbejde selvstændigt, men indgår også positivt i et team.

 

OM OS

CO-industri er en af Danmarks stærkeste faglige organisationer. Vi er et sekretariat med 39 dygtige og engagerede medarbejdere og har til huse i et lyst og moderne kontormiljø, som vi deler med andre organisationer. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, gode løn- og arbejdsvilkår samt aktive personaleforeninger og en god kantineordning. 

Forventet tiltrædelse den 2. maj 2024, men gerne før.

Yderligere spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til souschef Jan Kristensen Schmidt på tlf. 3363 8019.

Din ansøgning med CV bedes sendt på e-mail til: hr@co-industri.dk senest den 4. marts 2024. Skriv ”Kontorassistent” i emnefeltet. Vi anbefaler, at du ikke sender følsomme personoplysninger som for eksempel de sidste fire cifre i dit cpr-nummer.

 

CO-industri er en sammenslutning af ni fagforbund for 230.000 timelønnede samt administrative og tekniske funktionærer i danske industrivirksomheder. På vegne af vores medlemsorganisationer forhandler vi industriens overenskomster. Vi løser faglige sager, og vi rådgiver om blandt andet løn, uddannelse, samarbejde, bestyrelsesarbejde samt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Læs mere på co-industri.dk.