Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

Har din arbejdsplads fortjent CO-industris Samarbejdspris 2017?

Husk at indstille din arbejdsplads til CO-industris samarbejdspris, hvis I har et stærkt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere.

Hvis din arbejdsplads har et rigtig godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere, hvis I har sat fokus på det psykiske arbejdsmiljø og forbedret det gennem spændende tiltag, eller hvis I har bidraget til øget produktivitet og trivsel gennem samarbejdsudvalget, så skal du overveje, om ikke I alle sammen har fortjent at komme i betragtning til CO-industris Samarbejdspris.

Samarbejdsprisen er unik, fordi det alene er tillidsrepræsentanterne, der sammen med deres kolleger kan indstille deres arbejdsplads til prisen.

Samarbejdsprisen uddeles i år for fjerde gang. I 2016 var det nominering fra tre tillidsrepræsentanter – fra tre forskellige fagforbund – der sikrede deres arbejdsplads, C.C. Jensen i Svendborg, samarbejdsprisen. Virksomheden fik prisen for generelt at have et godt samarbejde på tværs i organisationen. Samtidig fremhævede tillidsrepræsentanterne arbejdspladsen som et sted præget af retfærdighed og respekt for den enkelte, og hvor der bliver taget hånd om de udfordringer, der opstår.

Året før fik Nordic Waterproofing med hovedkvarter i Vejen prisen for blandt andet at have en høj social kapital, som er skabt af udpræget tillid til hinanden i dagligdagen, et tæt samarbejde i samarbejdsudvalget og modet til at tænke anderledes ved at styrke samarbejdet på tværs i organisationen gennem etablering af en musikfestival.

Indstil din arbejdsplads

Læs mere om CO-industris Samarbejdspris og indstil din virksomhed. Du skal bare sende en sms, så er I med i dysten om at blive Danmarks bedste Samarbejdsplads.

Se, hvordan du indstiller her

Deadline 30. juni
Har I også et godt samarbejde på din arbejdsplads, kan du indstille den til CO-industris Samarbejdspris. Det kræver kun, at du udfylder et nomineringsskema, som findes på CO-industris hjemmeside co-industri.dk/da/samarbejdspris. CO-industri skal have din indstilling senest den 30. juni i år.

For at komme i betragtning til CO-industris Samarbejdspris bliver virksomheden vurderet ud fra kriterier – fx om samarbejdsudvalget er velfungerende og aktivt, om det har ydet en ekstraordinær god indsats, eller om virksomheden har særligt fokus på uddannelse og psykisk arbejdsmiljø.

Med CO-industris Samarbejdspris følger en skulptur udført af kunstneren Stiig Kalsing. Skulpturen symboliserer den balance, som bør være i samarbejdet mellem arbejdsgiver og lønmodtagere.

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.