Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

INFO & FAKTA

Indstil din arbejdsplads til CO-industris Samarbejdspris her

Har du Danmarks bedste samarbejdsplads?

CO-industris Samarbejdspris 2023

Nomineringsskema

Nominering til CO-industris Samarbejdspris

Er du tillidsrepræsentant, og har din arbejdsplads et særligt godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere, så kan du nominere arbejdspladsen til CO-industris Samarbejdspris.

Sidste frist for nominering i 2023 er udløbet, men du er altid velkommen til at udfylde dette nomineringsskema og sende det til os. Så kommer din virksomhed med i kampen om næste års samarbejdspris.

 

Læs mere om CO-industris Samarbejdspris

Samarbejdsprisen er CO-industris hyldest til det gode samarbejde mellem medarbejdere og ledelse. Vi ser det hver dag, men én gang om året finder vi frem til det absolut bedste samarbejde og tildeler virksomheden CO-industris Samarbejdspris.

Samarbejdsprisen går til en virksomhed, hvor medarbejdere og ledelse i samarbejdsudvalget finder løsninger på virksomhedens udfordringer og skaber vækst og trivsel.

Det kan være, at I har fokus på uddannelse, psykisk arbejdsmiljø eller har gjort noget andet, som har styrket samarbejdet og gjort noget godt for virksomheden.

Der vil ved udvælgelsen af kandidater til CO-industris Samarbejdspris blive lagt vægt på, at der er flere medlemsforbund af CO-industri repræsenteret på virksomheden.

Det er alene dig som tillidsrepræsentant, der kan nominere din arbejdsplads til samarbejdsprisen.

Når du indsender din nominering, deltager du også i lodtrækning om 5 gange 5 kg bolcher til din arbejdsplads.

Sidste frist for at nominere din virksomhed til CO-industris Samarbejdspris er 22. maj 2023.

Prisen

CO-Magasinet_2018_3_Samarbejdsprisen_statuette

CO-industris Samarbejdspris består ud over anerkendelsen af en skulptur af kunstneren Stiig Kalsing.

Skulpturen hedder ”Balance” og symboliserer netop den balance, der bør være i samarbejdet mellem arbejdsgiver og lønmodtager.

Skulpturen er 30 centimeter høj og udformet i bronze.

Dommerpanelet

Hvem der skal modtage CO-industris Samarbejdspris er i høj grad op til tillidsrepræsentanterne. Det er nemlig dem, der sammen med deres kolleger kan indstille deres arbejdsplads, hvis den fortjener et skulderklap for et ekstraordinært godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere.

Et dommerpanel i CO-industri vil herefter tage stilling til, hvilke virksomheder der i særlig grad har gjort sig fortjent til CO-industris Samarbejdspris. 
 
Dommerpanelet består af:
 

  • Mads Andersen, næstformand for CO-industri og TekSam (CO-industri og Dansk Industris samarbejdsorgan) og gruppeformand for 3F Industrigruppen
  • Claus Jensen, formand for CO-industri og forbundsformand for Dansk Metal
  • Henrik Jensen, organisationssekretær i CO-industri
  • Dennis Jensen, områdeleder i CO-industri
     

 

VIL DU VIDE MERE?