Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Akustikregulering - Fødevareindustrien

Vejledningen indeholder afsnit om årsager til at forbedre akustikken, noget om overfla­ders evne til at absorbere lyd, efterklangsider, krav til akustiske forhold, valg af lyd­dæmpende materialer, hygiejnezoner, samt tjeklister til brug ved akustikregulering i fødevareindustrien. 

Pjece nr.: 2024-004

Udgivelsesdato: 11-3-2024

Bestil og få sendt med posten

Relaterede pjecer
Støj

Pjece nr.: 2015-002

Udgivelsesdato: 6-2-2024

Læs mere og bestil
Maskinindkøb støj

Pjece nr.: 2016-080

Udgivelsesdato: 14-4-2021

Læs mere og bestil
Støj – Kom godt i gang

Pjece nr.: 2021-003

Udgivelsesdato: 9-2-2021

Læs mere og bestil