Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

Få ny viden på CO-industris temadage

Vil du være klogere på bæredygtighed og grøn omstilling og på diversitet på arbejdspladsen, så deltag i temadagene i maj og juni. Det er gratis.

I maj og juni har CO-industri gennem TekSam igen nogle spændende temadage på programmet, som kan give medlemmer af samarbejdsudvalg på både A- og B-siden ny viden og inspiration.

Den 23. maj inviterer TekSam sammen med Alfa Laval i Aalborg indenfor til en temadag med fokus på samarbejdsudvalgets rolle og muligheder i forbindelse med virksomhedernes grønne omstilling.

Og på tre temadage i juni – den 8. i Aalborg, den 9. i Silkeborg og den 13. i København er overskriften ’Diversitet på arbejdspladsen’.

Her bliver deltagerne introduceret til inklusionsværktøjer og -øvelser. Målet er, at deltagerne går hjem med konkrete ideer og inspiration til at formulere og understøtte virksomhedens diversitets- og inklusionspolitikker.

Læs mere om temadagene i CO-industris arrangementsoversigt, hvor du også finder samarbejdskurset for tillidsrepræsentanter, konference for ESU-repræsentanter og TekSams årsdag.