Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

Følg OK20 på web og Facebook

Få sidste nyt under urafstemningen og følg med på OKFakta på web og Facebook.

Måske er du allerede en af de mere end 3.600 Facebookbrugere, som følger med i årets overenskomstforhandlinger på OKFakta. Og måske har du været forbi okfakta.dk for at hente mere viden.

Ellers er det et godt tidspunkt at komme med, nu hvor urafstemningen går i gang. Du kan hente en masse viden, som du blandt andet kan bruge i snakken med dine kolleger, når de skal tage stilling til forliget.

På hjemmesiden er forliget foldet ud med kort og klar tekst, og for de særligt interesserede er det muligt at hente hele overenskomstforliget i form af de aftalte protokollater. Desuden er der materialer til download, som du især som tillidsrepræsentant kan benytte.

Både på hjemmesiden og Facebooksiden kan du holde dig orienteret undervejs, når der sker nyt, eller hvis et særligt emne er til debat og skal forklares.

For OKFakta skal nemlig bidrage til at øge vidensniveauet og være med til at sikre, at alle kan stemme om deres overenskomst på et oplyst grundlag.

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.

VIL DU VIDE MERE?