Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

OK2017 – landsturne

Mød CO-industris topforhandlere, hør om OK2017 og bland dig i debatten.

Overenskomstforhandlingerne på det toneangivende industriområde nærmer sig stille og roligt. Deadline for forbundenes aflevering af overenskomstkrav til CO-industri er lige om hjørnet – nemlig den 3. oktober, og så er der ikke langt til de egentlige forhandlinger starter i begyndelsen af det nye år.

Her er det, at CO-industris topforhandlere samt alle udvalgene med deltagelse af medlemmerne i forbundene kommer rigtigt i ilden i DI’s hus på Rådhuspladsen i København.

Inden da er det dog tid til, at CO-industris formandskab rejser landet rundt og møder medlemmerne for at opsamle idéer og have en dialog om de forestående forhandlinger.

Otte byer får besøg af CO-industris formand Claus Jensen og næstformand Mads Andersen. Og på møderne er der mulighed for både at høre om den aktuelle situation samt stille spørgsmål eller kommentere relevante emner om overenskomstforhandlingerne overfor formandskabet.

Det er nemlig formand og næstformand, som kommer til at sidde overfor DI’s administrerende direktør Karsten Dybvad og viceadministrerende direktør Kim Graugaard i de sene nattetimer og i samarbejde med udvalgene skal forsøge at forhandle de nye overenskomster i hus.

Til en start er der fastlagt både tid og by for møderne, så sæt allerede nu et kryds i kalenderen og deltag i et af de møder, der passer dig bedst. Flere oplysninger om tidspunkt, sted og tilmelding kommer hen over sommeren.

Mandag den 31. oktober 2016                        Slagelse

Torsdag den 3. november 2016                      Odense

Mandag den 7. november 2016                      Aarhus

Tirsdag den 8. november 2016                       Rødding

Torsdag den 17. november 2016                     Rønne

Mandag den 21. november 2016                     Aalborg

Tirsdag den 22. november 2016                     Holstebro

Torsdag den 24. november 2016                     København

 

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.

VIL DU VIDE MERE?