Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

Sæt pris på jeres samarbejde

Har din arbejdsplads et rigtig godt samarbejde mellem medarbejdere og ledelse, så kan du indstille jer til CO-industris Samarbejdspris 2016.

​Et tæt samarbejde i tillid til hinanden i hverdagen og ikke mindst medarbejderne og ledelsens samarbejde om at arrangere en musikfestival på lageret til fordel for julemærkehjemmene, sikrede sidste år Nordic Waterproofing CO-industris Samarbejdspris 2015.

​- Vi satte samarbejdet i vores firma i højsædet med musikfestivalen, og ved frivilligt arbejde fra mange medarbejdere på kryds og tværs af organisationen formåede vi at bevise, at hvis dette arrangement kunne lykkes, så kan vi samarbejde om alt i vores virksomhed, sagde tillidsrepræsentant Tonny Schwartz i den forbindelse.

 

​Skal I have prisen?

Kan I også samarbejde om alt på din arbejdsplads? Så er I oplagte kandidater til CO-industris Samarbejdspris. CO-industri har indstiftet prisen som en anerkendelse til de virksomheder, der gør en særlig indsats for at få samarbejdet til at blomstre til gavn for produktiviteten og trivslen i virksomheden. 

​Det er dig som tillidsrepræsentant, der - eventuelt sammen med dine kolleger - kan indstille din arbejdsplads til CO-industris Samarbejdspris. CO-industri skal have din indstilling senest den 30. juni i år.

​For at komme i betragtning til prisen vil virksomheden blive vurderet ud fra kriterier som for eksempel, om samarbejdsudvalget er velfungerende og aktivt, om samarbejdsudvalget har ydet en ekstraordinær god indsats, eller om virksomheden har særligt fokus på uddannelse og psykisk arbejdsmiljø.

​Med CO-industris Samarbejdspris følger en skulptur af kunstneren Stiig Kalsing. Skulpturen symboliserer netop den balance, der bør være i samarbejdet mellem arbejdsgiver og lønmodtagere.

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.

VIL DU VIDE MERE?