Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

TR afgør, hvem der skal have årets Samarbejdspris

CO-industris Samarbejdspris uddeles til arbejdspladser med et særligt godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere, og det er arbejdspladsens tillidsrepræsentanter, der kan indstille virksomheden til prisen.

Det er tillidsrepræsentanterne i industrien, der afgør, hvem der skal have CO-industris Samarbejdspris 2016. Det er nemlig alene tillidsrepræsentanterne, eventuelt sammen med deres kolleger, der kan indstille deres arbejdsplads til årets samarbejdspris.

CO-industris Samarbejdspris er indstiftet som en anerkendelse til de virksomheder, der gør en særlig indsats for at få samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere til at blomstre til gavn for produktiviteten og trivslen i virksomheden.

CO-industris Samarbejdspris

Du kan læse meget mere om CO-industris Samarbejdspris, og hvordan du nominerer din arbejdsplads til prisen.

Læs mere her

Sidste års vinder, Nordic Waterproofing med hovedkvarter i Vejen, fik blandt andet prisen for en høj social kapital skabt af udpræget tillid til hinanden i dagligdagen, et tæt samarbejde i samarbejdsudvalget og modet til at tænke anderledes ved at styrke samarbejdet på tværs i organisationen gennem etableringen af en musikfestival.

Har I også et rigtig godt samarbejde på din arbejdsplads, så kan du indstille den til CO-industris Samarbejdspris nu. Det kræver blot, at du udfylder et nomineringsskema, som findes på CO-industris hjemmeside. CO-industri skal have din indstilling senest den 30. juni i år.

For at komme i betragtning til CO-industris Samarbejdspris vil virksomheden blive vurderet ud fra kriterier som for eksempel, om samarbejdsudvalget er velfungerende og aktivt, om samarbejdsudvalget har ydet en ekstraordinær god indsats, eller om virksomheden har særligt fokus på uddannelse og psykisk arbejdsmiljø.

Med CO-industris Samarbejdspris følger en skulptur af kunstneren Stiig Kalsing. Skulpturen symboliserer netop den balance, der bør være i samarbejdet mellem arbejdsgiver og lønmodtagere. Der uddeles en til to priser om året i oktober.  

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.

VIL DU VIDE MERE?