Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

Velkommen til ny DI-direktør

Dansk Industri har den 9. maj udnævnt en ny administrerende direktør, Lars Sandahl Sørensen, der tager over efter Karsten Dybvad. CO-industri, som er DI’s modpart, når der forhandles overenskomst, byder den nye direktør velkommen.

Dansk Industri har udnævnt en ny administrerende direktør, Lars Sandahl Sørensen, der tager over efter Karsten Dybvad.

CO-industri, som er DI’s modpart, når der forhandles overenskomst, byder den nye direktør velkommen.

”Jeg ønsker Lars stort tillykke med den nye post og håber og forventer, at vi får et godt og konstruktivt samarbejde på trods af de åbenlyse interesseforskelle – nøjagtigt som CO-industri har haft det med de foregående”, siger CO-industris formand – og forbundsformand for Dansk Metal, Claus Jensen.

CO-industris næstformand – og formanden Industrigruppen i 3F – Mads Andersen siger:

”På industriens område har vi jo tradition for seriøse og konstruktive forhandlinger med vores modpart. Der bliver givet og taget og tonen kan sagtens være kontant, men med respekt for folk på den anden side af bordet. Det er jeg sikker på fortsætter med den nye direktør”.

De nuværende overenskomster udløber med udgangen af februar 2020, og forberedelserne er godt i gang.

”Allerede nu er den demokratiske overenskomstproces i gang i de ni medlemsforbund om, hvilke krav CO-industri tager med til forhandlingsbordet. Lars kommer altså til at blive kastet lige ind i det – men det er jeg sikker på, han kommer til at tage i stiv arm”, siger Claus Jensen.

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.