Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

Webinar: Bliv klogere på aftalt uddannelse

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) er klar med sit tredje webinar om aftalt uddannelse. Deltag og find ud af mere om individuelle uddannelsesplaner for akademiuddannelser og hvor man finder information om uddannelser.

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) er klar med sit tredje webinar om aftalt uddannelse. Det holdes tirsdag den 27. oktober kl. 9-10.

Temaerne er:

  • Hvordan oprettes en individuel uddannelsesplan for en akademiuddannelse?
  • Hvor finder man information om forskellige uddannelser?

Det er IKUF’s opsøgende konsulenttjeneste, der står for webinaret, og det er åbent for ledere, medarbejderrepræsentanter og for forbundsrepræsentanter.

Der er mulighed for at stille spørgsmål på chatten undervejs i webinaret.

Efterfølgende kan webinaret ses på IKUF’s hjemmeside. Her kan du også se de tidligere webinarer i juni og august, hvor temaerne var:

  • Webinar 1: Hvordan kommer man videre, når man skal udarbejde eller har oprettet en rammeaftale / Hvordan laver man en individuel uddannelsesplan?
  • Webinar 2: Hvad er mulighederne med aftalt uddannelse / Hvad er regelsættet og forudsætningerne for aftalt uddannelse?

Tilmeld dig webinaret

Se tidligere webinarer 

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.