Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

Giv jeres samarbejde en pris

Så er det nu, du kan indstille din arbejdsplads til CO-industris Samarbejdspris.

Arbejdsglæde, sammenhold, tillid og respekt. Det er nogle af de ting, som vejer tungt, når CO-industri skal finde modtagerne af CO-industris Samarbejdspris.

Samarbejdsprisen går til det gode samarbejde – der, hvor medarbejdere og ledelse sammen i samarbejdsudvalget finder løsninger på virksomhedens udfordringer og skaber vækst og trivsel. CO-industri vil nemlig gerne anerkende det gode samarbejde, der foregår på mange arbejdspladser, og samtidig er håbet, at prismodtagerne kan inspirere andre til at sætte gang i samarbejdsudvalget.

 

Kun I kan indstille

Og det er dig som tillidsrepræsentant – eventuelt sammen med dine kolleger – der afgør, om jeres arbejdsplads skal komme i betragtning til prisen. Samarbejdsprisen består af en statuette samt 10.000 kroner, som tillidsrepræsentanten kan bruge til at fejre samarbejdsprisen sammen med medlemmer af CO-industris medlemsforbund på arbejdspladsen.

Blandt de tidligere vindere fik Nordic Waterproofing med hovedkvarter i Vejen blandt andet prisen for en høj social kapital skabt af udpræget tillid til hinanden i dagligdagen, et tæt samarbejde i samarbejdsudvalget og modet til at tænke anderledes ved at styrke samarbejdet på tværs i organisationen gennem etableringen af en musikfestival.

Og på C.C. Jensen i Svendborg fik ledelse og medarbejdere prisen for at sætte arbejdsglæden i højsædet ved i hverdagen at have et velfungerende samarbejde baseret på tillid og respekt for den enkelte. Samtidig udmærker virksomheden sig også ved at tilbyde engelskkurser til alle medarbejdere og danskkurser til medarbejdere med særlige udfordringer.

 

Et velfortjent skulderklap

Er I også rigtig gode til at samarbejde på din arbejdsplads, blomstrer arbejdsglæden, tilliden og produktionen, og synes du, at I fortjener et skulderklap, så skal du nominere din arbejdsplads nu.

Du kan finde flere informationer om prisen og et nomineringsskema på co-industri.dk/samarbejdspris. Har du mere lyst til at sende en video ind, så er du også meget velkommen til det. Du kan se, hvor du skal sende den hen på co-industri.dk/samarbejdspris. Der bliver trukket lod om fem gange fem kilo bolsjer blandt alle de indsendte nomineringer.
 

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.

VIL DU VIDE MERE?