Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

ARTIKLER & NYHEDER

Vinderen er ...

Er det din arbejdsplads, der skal have CO-industris Samarbejdspris 2018?

CO-industri uddeler i år endnu en gang CO-Industris Samarbejdspris til en industrivirksomhed, der er Danmarks bedste ”samarbejdsplads”.

Der er allerede indkommet mange kvalificerede bud på, hvem der har fortjent prisen i år, men der er plads til endnu flere indstillinger. Skal din arbejdsplads være med i feltet, så skynd dig at nominere den inden den 30. juni, som er sidste chance for at komme i betragtning i år.

 

Sådan gør du

Det er nemt at indstille din arbejdsplads til CO-industris Samarbejdspris. Du kan sende en SMS til 1940, hvor du skriver SAMPRIS plus virksomhedens navn plus dit navn. Så hører du nærmere fra os. Du kan også gå ind på www.co-industri.dk/samarbejdspris og udfylde nomineringsskemaet.

Samarbejdsprisen er CO-industris hyldest til det gode samarbejde. Prisen går til en virksomhed, hvor medarbejdere og ledelse i samarbejdsudvalget finder løsninger på virksomhedens udfordringer og skaber vækst og trivsel.

Det er dig som tillidsrepræsentant, der kan nominere din arbejdsplads til samarbejdsprisen. Det gjorde tre tillidsrepræsentanter på C.C. Jensen i Svendborg i 2016. Og hvis du klikker på det trekantede ikon nederst på siden, kan du høre, hvorfor tillidsrepræsentant Kim Mortensen, 3F, og fællestillidsrepræsentant Jørgen Hansen, Dansk Metal, indstillede deres arbejdsplads.

C.C. Jensen fik prisen for at sætte arbejdsglæden i højsædet ved i hverdagen at have et velfungerende samarbejde baseret på tillid og respekt for den enkelte. Samtidig udmærker virksomheden sig ved at tilbyde engelskkurser til alle medarbejdere og danskkurser til medarbejdere med særlige udfordringer.

 

Æren og statuette

CO-industris Samarbejdspris består af en statuette og et diplom samt 5.000 kroner, som tillidsrepræsentanterne kan bruge til at fejre prisen sammen med kolleger på arbejdspladsen, der er medlemmer af CO-industris medlemsforbund.

Alle, der sender en nominering, deltager desuden i lodtrækningen om fem gange fem kilo bolsjer til arbejdspladsen.

Du kan læse meget mere om CO-industris Samarbejdspris og modtagerne af prisen på www.co-industri.dk/samarbejdspris

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.

VIL DU VIDE MERE?