Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

INFO & FAKTA

Ergonomi

Ondt i ryggen, skuldrene og knæene. Det oplever mange mennesker på et tidspunkt i deres liv. Det kan skyldes deres arbejde. Derfor er det vigtigt at indrette arbejdspladsen, så tunge løft og dårlige arbejdsstillinger undgås. BFA Industri har lavet materialer, der kan hjælpe.

Ondt i ryggen, skuldrene og knæene. Det oplever mange mennesker på et tidspunkt i deres liv. Det kan skyldes deres arbejde. Derfor er det vigtigt at indrette arbejdspladsen, så tunge løft, dårlige arbejdsstillinger og ensidigt gentaget arbejde m.m. undgås. BFA Industri har lavet materialer, der kan hjælpe.

Nogle af materialerne indeholder også skemaer, der kan lette og systematisere registreringer. Mange af skemaerne kan downloades.

Industriens Branchearbejdsmiljøråd (nu BFA Industri) havde et særligt fokus på forebyggelse af muskel- og skeletbesvær i 2015. Muskel- og skeletbesvær omfatter sygdomme i knogler, muskler og bindevæv.

Kampagnen hed Job & krop i industrien, og her kan du hente mere viden og god praksis for, hvordan virksomhederne kan arbejde med forebyggelse af muskel- og skeletbesvær. Der er udarbejdet flere materialer og plakater, som er til at downloade.

FORTSÆT TIL BFA INDUSTRIS HJEMMESIDE

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.