Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

INFO & FAKTA

Selvvalgt uddannelse

Industriens selvvalgte uddannelser er en unik mulighed for dig, som arbejder i industrien. To uger om året kan du tage på efter- og videreuddannelse, og du bestemmer selv, hvilke uddannelser eller kurser du har lyst til at tage inden for industriens område.

Allan Slawecki, Aviator.2017

Industriens selvvalgte uddannelser er en unik mulighed for dig, som arbejder i industrien.

To uger om året kan du tage på efter- og videreuddannelse, og du bestemmer selv, hvilke uddannelser eller kurser du har lyst til at tage. Selve kurset er gratis, og du får dækket 85 procent af dit løntab gennem Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF).

På den måde kan du styrke din faglighed og fortsat være en attraktiv arbejdskraft i dit nuværende job. Det kan også være, at du får lyst til at prøve kræfter med et nyt, spændende job.

Selvvalgt uddannelse i industrien

Pjece nr.: 2021-041

Udgivelsesdato: 21-6-2021

Læs mere og bestil

I pjecen "Vælg selv din efter- og videreuddannelse" kan du læse mere om IKUF, og hvordan du søger støtte til selvvalgt uddannelse.

IKUF's hjemmeside kan du læse om Selvvalgt uddannelse, se hvilke uddannelser du kan tage, og søge om støtte til efter- og videreuddannelse.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger selvvalgt uddannelse, er der hjælp at hente hos din tillidsrepræsentant eller i dit forbund.
 

obs! Uanset artiklens indhold og formuleringer er det de til enhver tid gældende overenskomster og øvrige bestemmelser, der gælder.

VIL DU VIDE MERE?